A kezdet

Üdvözöllek a weboldalamon és első blogbejegyzésemben!

Hosszú hetek-hónapok és nagyon sok tervezgetés előzte meg a weboldalam létrejöttét, de most végre itt van.

Sosem gondoltam, hogy egyszer egy saját honlapnak a tulajdonosa leszek. Viszont be kellett látnom, hogy fotósként ma már egy nélkülözhetetlen felület a képek bemutatására, publikálására. A közösségi oldalak egy jó megoldás lehet erre mivel ismerősökön keresztül rengeteg emberhez juthat el az amit meg szeretnénk mutatni, de sajnos kompromisszumokkal jár. A képek minőség romlása és egy idő után az átláthatatlanság az amivel sajnos együtt kell élni. Átláthatatlanság alatt azt értem, hogy csak bizonyos részleteket (posztokat) lát az ember. Egy weboldalon viszont egyben van minden egy bizonyos rendszer szerint és témánként rendezve szépen tálalva. A képek minőségéről sem kell lemondanunk így az érdeklődők úgy látják a képeket vagy adott esetben termékeket ahogy azt szeretnénk.

Blogomban rendszeresen lesznek jegyes történetek képekkel, személyesebb bejegyzések utazásokról, fotós tapasztalatokról és egyéb érdekes projektekről.

Bízom benne, hogy a weboldal egy újabb lépés lesz a megrendelőim elégedettsége felé! Blogommal pedig remélem sokak érdeklődését felkeltem majd, ill. fenn is tartom 🙂

Kellemes nézelődést!

2018-05-22T20:30:28+00:00 október 24th, 2017|0 Comments

Leave A Comment